fbpx

 

9 ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN ORGANIZAREA DE EVENIMENTE DEDICATE STUDENȚILOR

PESTE 60.000 DE ABSOLVENȚI CU CARE AM COLABORAT.

MAI MULT DE 1000 DE EVENIMENTE ORGANIZATE.

2 ECHIPE UNITE DE UN SCOP COMUN: SĂ-ȚI OFERIM ȚIE, STUDENTULE, CEA MAI FAINĂ EXPERIENȚĂ A ABSOLVIRII!

O echipă pe care te poți baza nu poate exista decât sub îndrumarea unor oameni de bază. Din și prin poziția de management pe care o ocupă, Augusta și Alex ne ajută constant să ne dezvoltăm, individual, pe plan personal, dar și colectiv, ca echipă. Echilibrarea noastră, dar și punerea de întrebări ”incomode”, sunt specialitatea lor. În anii de experiență cumulați, au învățat să analizeze și filtreze situațiilor, să răspundă la ele prompt și să ne provoace, pe noi toți, să ne auto-depășim.

Știe întotdeauna care este ținta și ce avem de făcut. Mereu calculată, nu se dă în spate de la provocări, dar poate fi convinsă doar de cifre și date exacte. Ne menține uniți, motivați, atenți în permanență.
Răspunsul la orice întrebare este la Alex. Încă nu i-am descoperit ascunzătoarea sau
secretul, dar le are pe toate. Foarte dedicat în ceea ce face, cu o latură managerială fermă. Îi plac ordinea, disciplina și lucrurile bine făcute.

Când ai 7 oameni ca ei lângă verbul ”rezolvă”, fii sigur că poți să te relaxezi. Complet. Sunt cei pe care îi vei vedea și cu care vei interacționa cel mai des, cei care vor gestiona orice problemă apărută și vor avea grijă ca dorințele tale legate de marele eveniment să devină realitate. Relația cu studenții (contractare, centralizarea datelor aferente festivității și a banchetului, comunicare în timpul implementării propriu-zise a evenimentelor și răspuns prompt la feedback), precum și buna relaționare cu furnizorii pentru a asigura necesarul în ziua cea mare este în mâinile lor. În mâini bune.

Detaliile contează și trebuie să fie pe mâini bune. Noi i le-am pus în grijă Ralucăi. Persoana care ține cu dinții ca totul să iasă cum trebuie. Lumina salvatoare în ochii tuturor studenților datorită gradului său de devotament și empatie.
La Ica e argumentul pe care îl cauți. Indiferent de situație. Ea îl are pregătit înainte ca cei de lângă ea să știe ce se întâmplă. Decât să facă un lucru pe jumătate, mai bine nu îl face deloc. Prietenoasă, ambițioasă, va fi mereu lângă tine la următorul pas.
DJ Alex K (doar la birou și în teambuilding-uri, nu vrem să-l pierdem în lumea faimei). Omul oamenilor. Dacă entuziasmul ar avea nevoie de o față, ar împrumuta-o pe a lui. Nicio stare negativă nu poate exista în același perimetru cu acesta.
Fashion Icon-ul echipei. Pasionat de modă și modelling. La nevoie, poate oferi și consultanță pe partea de vestimentație absolvire și banchet. Sau, cel puțin, noi așa îl încurajăm. Grammar nazy. Always has a to-do-list prepared. Will sing to you if extra comfortable.
De 7 ori măsoară și o dată taie, exact cum e proverbul. Puternică, harnică, cu principii solide. În același timp – o fire foarte sensibilă. Când situația devine mai tensionată, fă rapid pași spre ea, căci conflictele și discuțiile contradictorii nu pot avea loc în prezența sa.
Sau Pony. Da, unicornul. Pentru că Pony e raza noastră de soare și culoare. Cu capul în nori, dar bine ancorată pe pământ. Pasionată de social media și fotografie. Militantă împotriva mersului pe jos, chiar dacă iubește mișcarea și a crescut în lumea dansului de performanță.
Adevăratul dj al echipei. Unul foarte bun, de altfel. Dar, ca toți djii în ascensiune, cu un job real, de zi Și de noapte, în perioada banchetelor. Muncitor, foarte ordonat și strict. Dacă ar fi un obiect, Miky ar fi un ceas elvețian. Pentru el, ce poți face azi, trebuia făcut de ieri.

Dan și Bobo sunt cei care întotdeauna au un plan A, B, C, adică o soluție pentru fiecare problemă care ar putea apărea. Expresia ”nu se poate” nu și-a găsit un loc în vocabularul lor până acum, pentru ei existând doar un singur răspuns – rezolvăm în cel mai scurt timp! Tot ce înseamnă achiziții și logistică, contractare și relaționare cu furnizorii, dar și parte tehnică în timpul evenimentelor, e responsabilitatea lor. Și totul se întâmplă atunci când e programat datorită managementului impecabil pe care cei doi îl au în departamenul logistic.

Pe numele lui real (și nerostit de nimeni) – Tudor. Omul bun la toate. Cel pe care îl suni având siguranța că te va ajuta și va rezolva. Un real sprijin în orice.
Omul din umbră. Cel pe care nici nu apuci să-l vezi. Harnic, mereu neliniștit, Dan tot timpul își găsește ceva de lucru pentru a asigura bunul mers al lucrurilor.

Rolul Emmei și al lui Marius în această echipă este acela de a ține ordine în cifre. Calculați, calmi, echilibrați, cei doi au o afinitate pentru ca lucrurile să fie bine puse la punct. Nu-i de mirare, în aceste condiții, că prietenul lor cel mai bun este excel-ul. Niciun contract, chitanță, factură, raport, plată sau forecast nu scapă de privirile lor iscoditoare, iar noi toți stăm relaxați știind că departamentul financiar este în grija a doi oameni care EXCELează în domeniul lor de activitate.

#doer. Iar când nu face, Emma pozează. Și postează. Pe story. Și chiar dacă noi încă încercăm să ne dăm seama care ar fi dilEmma, ne bucurăm să avem alături un om concentrat mereu pe binele oamenilor din jurul său.
Sau Maurice. Un artist vizionar. O combinație între o divă și un hipiot. Un zâmbet constant pe buze și o energie foarte bună. Un confident extraordinar.

Suntem organizatori de evenimente, obișnuiți cu munca pe teren. Oameni care pun mâna și fac lucrurile să se întâmple. Credem cu tărie că ceea ce facem ne reprezintă, că evenimentele sunt cartea noastră de vizită. Însă, la fel de mult credem în departamentul nostru de comunicare, care ne scoate din sălile ceremonioase de festivități și ne ajută să ducem vorba despre noi și munca noastră. Și datorită Ecaterinei, suntem mereu online, conectați cu voi. Nu știm cât, cum sau dacă doarme, știm doar că, noi restul, ne odihnim liniștiți știind că suntem prezentați așa cum suntem – faini, evident.

The social media queen. Pentru ea, lucrurile nu sunt niciodată albe sau negre, ci doar online sau offline. Şi mereu pot fi spuse mai bine. Înainte să vă dați seama, vă va cunoaşte după numele contului vostru de Instagram. Don’t feel stalked, she is just doing her job.